Enne vana randaali väljavahetamist uue vastu soovisid AS Vändra juhid eelmisel sügisel näha, kelle masin rasketel savistel põldudel kõige parema töö teeb.

Suur heameel oli tõdeda, et mitmete nimekate konkureerivate masinate seast otsustati Farmet Softeri kasuks. „Pole midagi öelda, kõige parema töö tegi Farmeti randaal,“ kostis tunnustatud agronoom, AS Vändra juht Margus Lepp.

Lisaks 6-meetrisele Softerile osteti ka 5-meetrine lägarandaal Softer Syncylt, millel Vogelsangi lägajaotur peal. Softeril on väga saledad valuterasest vannased, mis tagavad ummistustevaba töö ka läga ja kleepuva savi korral.

Naljaga pooleks võib öelda, et Farmeti masinatel on hea omadus levida Eestis nagu viirustel, lähikondlastele, ehk siis naabrilt naabrile. AS Vändra naaber Tavex OÜ on viimaste aastate jooksul soetanud juba viis Farmeti masinat (lisaks veel Peeconi lägapütt ZT20000 ja Peeconi suurte lõikeketastega lägainjektor rohumaadele). Eestis on selliseid rahulolevate klientidega Farmeti „koldeid“ tekkinud juba päris palju. Aitäh kõikidele usalduse eest!